Prisma

RCVoerboten is gestopt met het inkopen van zogenaamde Prisma voerboten, dit zijn alle modellen welke gemaakt worden door de fabriek genaamd RYH in China.
In de markt komen deze boten ook voor onder diverse andere merknamen, (grijze import) en bij diverse verschillende leveranciers.
RYH was in de vroege jaren 2010 en daarna trendsetter met het verkochte type boot maar heeft door de tijd heen zo veel verschillende uitvoeringen soft en hardware in de markt gezet dat een goede after sales en support helaas onmogelijk is geworden.
De meeste (essentiele) onderdelen zoals moederborden en zenders zijn ook helaas niet meer verkrijgbaar.
Waar velen van jullie bijvoorbeeld de Prisma III als een en hetzelfde model kennen is het een feit dat van deze boot wel 15 tot 20 verschillende versies bestaan.
In alle gevallen is de software en hardware van deze modellen niet compatibel met elkaar, je kunt dus niet een betreffend model repareren met onderdelen van een later of vroeger model.
Uiteraard blijven bij ons reparatie, upgrades en service van kracht voor zover dat mogelijk is en natuurlijk is ombouwen naar andere ingewanden een optie die ook mogelijk blijft.