Onderwater Camera Poseidon

848,00 748,00

Excl. BTW: €618,18

Excl. BTW:
€618,18
Model:
Winchcam Poseidon
Levertijd:
7 werkdagen
Merk:
Poseidon

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Nieuw vanaf 2023 Onderwater (lier) camera voor de Poseidon voerboot.

Introductie prijs 748,= euro (geldig voor bestellingen tot 1 maart 2023), na 1 maart is de prijs 848,= euro.


Een dieptemeter in welke vorm dan ook verteld je nooit het hele verhaal daarom hebben we speciaal voor onze Poseidon voerboot deze onderwatercamera (in eigen beheer) ontwikkeld zodat je in detail kan zien hoe het er onderwater uitziet.
De camera past makkelijk in de voerbak van je Poseidon voerboot en de aanpassingen aan het interne van je boot zijn minimaal, (er verandert feitelijk niets aan de normale werking van de boot en/of vijzel/rotofeeder),
Eenmaal geplaatst in de voerbak hoef je slechts de aansluitkabel in de "vijzel" stekker uitgang op de boot te plaatsen waarna het geheel met de zender van de Poseidon bedienbaar is hetgeen fysiek veel handiger blijkt dan met een aparte bediening.
Op de zender krijg je een extra beeldscherm (met steun) waarna je kan meekijken in de onderwaterwereld.
De kabellengte hebben we op 10 meter gehouden, (langer kan op verzoek).
Op de unit kan als optie ook nog een zogenaamde "frontcam" gemonteerd worden welke in werking treedt als de lier camera in de opgetrokken stand staat, wanneer je de onderwatercamera laat zakken dan schakelt het systeem weer automatisch om.
De camera heeft geen Led licht want dat kan verstorend werken daarnaast reflecteerd vuil nogal in de lichtbundel derhalve is onze camera uitgerust met automatisch infrarood voor de meest donkere en/of nachtelijk omgeving.
 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder